Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fick ett mejl

Jag fick ett mejl i förmiddags.

Det var adresserat till Taran i

"Vattenfallet av ord och yviga känslor,
Utan Själstvinning;
Aldrig för 1000".

Tur att jag hann få det, för precis
då hade forsens flöde täppts till,
med kanske en damm?!

Jag har inte fått något besked om,
hur länge fördämningen skulle
vara; hoppas inte för gott!!!???

för i så fall byter jag
adress och
flyttar in i ett
annat fall!!




Övriga genrer (Satir) av Tarantaran
Läst 271 gånger
Publicerad 2012-08-20 18:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Rolig läsning...fick mej att le.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran