Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar i nattens farväl



Saknaden kväver min sömn
din puls vilar slag vid min kind
fuktig är ännu min dröm
min hand söker efter din

Av tårar blöder mitt hopp
du lever i frånvarons själ
en sval vind ryser min kropp
jag drunknar i nattens farväl.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-20 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stora känslor föder dina ord.
2012-08-21

  Cammie
Det är helt magiskt trollbindande.
2012-08-20

  bittemi VIP
Den kändes!
2012-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
...saknar ord...en applåd är inte nog...
2012-08-20

  alvan
Tungt berörande... Skickligt poetat denna känsla!
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP