Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Det finns vissa stunder i livet

om vilka ingen har skrivet

Ity de är få

och nog ganska små

och sällan allom utgivet




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-20 22:31



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Jag tycker om rytmen och känslan i din ordslinga, den ger lite Ferlin känsla.
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP