Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se mihin uskoo


kasvaa

 

kaipaa

rakastaa

luottaa

uskoo ja toivoo

elää hetken kerrallaan

 

rakkaudessa

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-20 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP