Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är

vart jag än
vänder mig

står jag
ensam

jag kan köpa vackra saker
ha djur som älskar mig

men ensam

som när jag nyfödd kom
och när jag en gång lämnar denna kropp

det jag kan ta på
förgängligt är

det osedda
som inte går att
gripa tag om

det förevigt
är.




Prosa av Desire'e
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e