Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lekande svårt...


ord ur luften

jag lovade skriva
nakna ord om mig
själv, ur luften;

det har tagit hela
dagen, att inse
svårigheten med detta

jag fick också ett friskt
persepktiv?!?
-det var inte alls till någon
hjälp, kan jag säga!!
- snarare försvårade
det hela!

de enda orden
jag kände till var
naket, friskt och
luften;
kanske perspektivet,
men då fick jag
tänka efter- ganska
hårt

försök beskriva er
med nakna ord ur
luften;
och ha ett friskt
perspektiv
till er hjälp;

ni kan prova själva;
lättare lekar med
ord har man lekt





Övriga genrer (Satir) av Tarantaran
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran