Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tango (2012)


Jag har inte ätit på hela dagen
men min mage har stillat sig
jag bryr mig inte längre
för ditt sinne har fångat mig

när sinnen når varandra
över tid och över plats
då är det som om ödet
dansar och tar sats..




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-22 21:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
Universums drivkraft finns på riktigt.
2012-08-23

    ej medlem längre
It takes 2..to:
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten