Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rikt liv..


dialekt...

 

  "Hej ! Haro plocka bäära ?"

 

-hej,... ja...

 

  "jaaha? .. seero...lingona?"

 

Nej...hallon..

 

"Jaha , Hallona!"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-22 21:52



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
..det är ju det... ;-)
2014-02-13

    Monica Kvist VIP
Roligt. Det låter som bondska i Norrland
2014-02-12

  M M Mannheim VIP
Du! Glömde du inte Finlands förra president i slutet på dikten, efter Hallona alltså Förlåt skämtet.
Moj så länge!
2012-09-06

    ej medlem längre
Värmlann:

änn jör så gött än kann

****************************

Östergötland:

-fyfaann vad u e dummmm, ganing dänne

***************************************

Gotland:

- summarn kummar, naj hui

********************************

Skåne:

- litta. litta
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP