Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjuka

applåderna uteblir, uppmärksamheten tystnar
är det ilska eller avundsjuka

varför svarar ingen
vad är tystnaden

någon bär en mantel av missundsamhet
en känsla av ensamhet tränger sig på

jag är själv nu
jag får bära min framgång

med tomma händer
tomma händer

som ingen ser
som ingen orkar bry sig om




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-23 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP