Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utsikt nära där jag bor


DRÖM

Jag vill inte styras av klockan och dagen

Vill leva som de fria djuran

Följa solen och skuggan för dagen

Känna närhet till naturen

 

Känna på solens strålar

När dom värmer en frusen kind

Somna när träden vaggas

av en liten vinande vind

 

Sova ostörd och utan rädsla

för saker som finns runtomkring

Vakna utan tvång inför dagen

Göra mest ingenting

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-23 14:10



Bookmark and Share


  ULJO
Så underbart det låter.
2012-08-23

  Änglaögon
Ja, så borde vi alla få ha det ibland.
2012-08-23

  aol
underbart, ja så vill man.
2012-08-23

  bittemi VIP
Å om man fick det!! Fint!
2012-08-23

  Söderman
Tänk om man kunde leva så tryggt och enkelt
även mitt i samhällets brus. När jag läser dikten
rensar du lite i mitt inre. Tackar!
2012-08-23

    ej medlem längre
Vackra drömmar med vackra ord som bara du kan formulera så.
2012-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter sååå skönt...
2012-08-23

  M M Mannheim VIP
Det var en FIN dikt av en FIN poet. Du är med den här dikten tillbaka hos de stora poeterna!
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP