Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN

Han skriver

vackra saker

Han är en varm poet

Ibland kan jag önska

det vore till mej

men jag inte vet

Jag vill ta åt mej

det vackra på jorden

Därför

suger jag dem till mej

De varma

fina orden

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-23 18:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig belevning, så skall man göra när man läser
2012-09-05

    Ken Cassel
Fint M-L :)

Kramar

Ken
2012-08-23

  M M Mannheim VIP
Av jag kan läsa av dina dikter...så är HAN tokig om HAN inte skriver om och till dig. Eller så är HAN många?
2012-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
...inte dumt alls...jag suger ofta åt mej av dina fina ord...
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP