Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stjärna inatt












en stjärna i natt

som snuddar vid ditt inre

du skall dansa,

fånga din själs vindar

och hålla en tår svävande i din hand

för den som vågar kärleken

plockar dess frukter njuter dess sötma,

den som vågar kärleken, vågar sig själv

naket stråla vid stjärnans port

njut av dess skönhet

fånga din frihet så många är bundna

stora planeter alla är runda


rösten av din kärlek,,,,,,,,,,,,

skall visa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

harmonierna i ditt inre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 220 gånger
Publicerad 2012-08-23 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén