Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter tillbaka igen



jag är tillbaka på rutan
rutan ett
datorrutan som är som en ruta i ett tygmönster av en kilt

jag är här igen
jag var bort, men nu är jag här igen
har ni saknat mig?
ja, det har ni

alla saknar princessan



dom här tekniska manickerna lever sitt eget liv ibland
eller har dom kanske karma

är det min karma som gjorde mig internetlös i en månad?


rutan står kvar på samma plats
jag ska samla alla poem jag sparat i mitt huvud under denna tid

återge, dem sen
men först bara njuta av tillgången

access, uppkopplad

åter tillbaka i i rutan


där finner ni mig
fast ni ser mig ej, bara en figur jag photoshopat för de starka idealen

en vacker drömsk (lömsk) eyelinenad vithyad kvinna
men jag är egentligen vem som helst

nej, inte vem som helst
jag är bara jag,
och det finns ingen som är som jag

bakom

eller

framför


rutan





godkväll











Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-08-23 21:50



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj, härligt att du skriver igen!!
2012-08-28

  Ljusletaren
Du är saknad!
Grattis till din uppmärksammade text/kram
2012-08-28

    ej medlem längre
varmt välkommen igen ...
2012-08-24

    ej medlem längre
Kul att ha dig tillbaka i rutan igen, levande livet å rask!
2012-08-23

  Svirran
Hej o härligt att ha dig tillbaka allra finaste värdefulla vän. Dikterna flödar fint. Välkommen hem till diktens värld o tack för att du introducerade mig den. Jag älskar denna plats. Här kan vi vara precis som vi vill. Stor kram.
2012-08-23

    ej medlem längre
Härligt att tekniken är med dig...har saknat dig!
2012-08-23

    ej medlem längre
Efterlängtad och saknad är du vackra vän!
2012-08-23

    ej medlem längre
Jag saknar min princessa.
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP