Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dimman





sökte de strån på marken som fallit när jag ramlade bland snår och vass som stod i svart och fälten som i guld denna sommarnatt
när du kysste mig nära ditt hjärta och formade mitt liv till en rakubränd minnesstod


att aldrig tala om stora saker som kärlek och mord
röda hav och vansinnesdåd
himlar och moln
skyar som försvinner där bakom vattnet som svävar över marken


utan,
bara känna den



















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-24 08:21



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fantastiskt bra!
2012-08-26

    ej medlem längre
Känner dina ord på huden...starkt!
2012-08-24

    ej medlem längre
Med en styrka som bara du kan...underbart skrivet!
2012-08-24

  Niclas Petersson VIP
Fantastiskt vackert.
Gillar. Mycket.
2012-08-24

  bittemi VIP
Ord som går rätt in! Stark text!
2012-08-24

    ej medlem längre
Berör starkt ...
2012-08-24

  Pot Pourri
Stark, huu. Kontrastverkan som sätter sig i min mage.. huu dubbelhuu och Tack för den publiceringen P! *ner i bokmärkesryggan*
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP