Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE ENS

Inte ens

de gråaste berg

är utan

en skimrande sten

Det gäller bara

att söka




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-24 18:08



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Det är det enkla som skimrar.
2012-08-25

  Mats Henricson
Härlig !!
2012-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...det gäller att söka det vackra...
2012-08-24

    ej medlem längre
En pärla är denna!!!!
2012-08-24

  M M Mannheim VIP
Och bland poeter är du en skimrande sten.
2012-08-24

    ej medlem längre
Stärkande kloka positiva livsord.
2012-08-24

    ej medlem längre

Ljuvlig är nyanserna

i denna vackra poesi ....
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP