Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag skrev denna dikt...då visste jag inte att diket var så långt ,och att den är mera passande i dag...så jag går fortfarande bredbent. Därfär går den i repris


BREDBENT eller SVÅRA VAL

Jag går med ett ben

 på var sida diket

och jag väntar

att diket ska ta slut

 

Men så långt

som jag ser

så finns diket kvar

och jag kan inte välja

 vilken sida som jag tar

 

Den ena är för stark

 Den andra är för svag

Så bredbent

genom livet

får jag gå

De tror jag

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-25 19:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
underfundigt..
2012-08-31

  Elwania
två emottagna val
blir ju ett bredare perspektiv
bra text
2012-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
En väldigt bra beskrivning...
2012-08-25

    ej medlem längre
Jag ler av dina ord....här finns både lek och allvar.
2012-08-25

  M M Mannheim VIP
Så är livet, ett ända långt dike och vi måste gå bredbent för att inte ramla ner i eländet, men ibland måste vi bara knipa igen benen bara för att testa livet.
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP