Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höststorm.


En blixt delar himlavalvet i två.
Lika slående vacker, som den är dramatiskt förödande.
Och lika snabbt som den dök upp, är den borta igen.

Ettusen, tvåtusen, tre...
Åska sköljer in över mig.
Min tillvaros fundament är i gungning.

Fasansfull rasar stormen ovan.
Jag ser mig omkring efter skydd,
men ingenting står att finna.

Så månger gånger förr,
har jag gömt mig när åskan går.
När känslorna stormar.




Fri vers (Fri form) av Mr. Mallory
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-25 20:38



Bookmark and Share


  Nina.H
Vädrets makter...vackert
2013-02-02

  Veronika Forsberg
Så vackert beskrivet! Jättebra! Gillar mycket! :)
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr. Mallory
Mr. Mallory