Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu & sen


jag är en fisk på land,
inte riktigt i mitt rätta element.

Jag är en knapptelefon,
en produkt av en svunnen tid.

Jag är en för tidig utlösning,
ganska pinsam.

Jag har högtflygande planer,
men inga vingar.

Jag har många bekanta,
men få vänner.

Jag lever ett lyckligt liv,
utan glädje.

Jag är precis där jag vill vara,
men ändå så långt borta.


Och imorgon,


går solen upp igen.




Fri vers (Fri form) av Mr. Mallory
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-26 02:28



Bookmark and Share


  Nina.H
Ny dag..nya möjligheter.
Fast ändå gör man som vanligt.
Vemod och hopp om bättre
2013-02-02

    ej medlem längre
Dina ord sätter snurr på tankarna.
2012-08-28

    ej medlem längre
Tycker om dina ord. Mycket.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr. Mallory
Mr. Mallory