Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
F Bb (ackord)


Säga det först

Jag kan väl säga det först
Jag kan väl säga det först
Aldrig sagt det förut, aldrig ens haft behov
Men jag kan väl säga det först

Många gånger har jag tänkt idiot
Många gånger har jag tänkt idiot
Att det bara är fånigt, att det bara är lamt
Många gånger har jag tänkt idiot

Och älskar ju allt det där
Jag älskar ju allt det där
Idéerna och nätterna, flyga högt över stan
Jag älskar ju allt det där

Men när jag tittar genom fönstret in i min skog
Men när jag tittar genom fönstret in i min skog
Ser jag ett eko, hör jag mörkt mörkt grönt
När jag tittar känns det mörkt i min Kärrtorpsskog

När jag är äldre och klokare än förut
När jag är äldre och klokare än förut
Kryper det inåt, skumma spökskepp seglar in
Fast jag är äldre och klokare än förut

Så jag kan väl säga det först
Så jag kan väl säga det först
Med blottad strupe, med darr på min röst
Så kan jag väl säga det först

Jag är ensam
Jag är ensam
Ingen som fullt förstår, ingen som vill
Jag är ensammast just nu




Övriga genrer av Ola Nilsson
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ligger en härlig suggestiv ton i dina ord. Gillar. Mycket.
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson