Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vapenaffären öppen så här dags?

Jag är vuxen så jag får göra som jag vill.

Nu gäller det bara att våga. Ta steget.

Är vapenaffären öppen så här dags, halv tre på natten?




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson