Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje gången jag blev kär

Tredje gången jag blev kär var på en gata i Paris, 1945
Han var lång och mörk och stark som vulkaner
Och där stod jag i gathörnet och sjöng alla mina sånger
Sånger på svenska som ingen fattade ett smack av




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-06 09:32



Bookmark and Share


  Dufvenberg
'


Kanske inte söt är rätta ordet,

men nog är det en söt och fin text!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson