Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tarja Turunen

Man ska kanske göra som Orup; leta rätt på nån i stil med Lena PH och skriva lite lagom loppiga ballader. Åka på lite trivsam turné. Dessutom tror jag att de ligger lite ibland. Och hon har ju så trevligt dekoltage. Fast jag måste ju fíxa nån annan. Undra vem. Linda Bengtzing kanske? Eller hon som sjunger i Nightwish, eller hon som sjöng med dem typ 2005. Fast hon är ju inte som Lena, om det nu var det jag sökte. Fast det är hon kanske. Om inte annat nu. Vad gör hon nu? Efter att ha Wikipediat så vet jag att hon heter Tarja Turunen. Bra namn. Jag måste kontakta henne. Undrar om hon gillar mina låtar. De jag ska skriva speciellt till vårt duettprojekt måste hon ju gilla.
Mer om henne här: http://www.tarjaturunen.com




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 384 gånger
Publicerad 2008-12-13 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson