Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få vara på min sida

Du kan få vara på min sida från och med ikväll
(Om jag får vara på din)

Inga bjudna attacherer, bara rättframt ett förslag
Om fort och brända kullar, om slagsmål på en bar
Ett krigsförslag som lite granna låter lite snällt
Vill du vara på min sida från och med ikväll

Du kan få vara på min sida från och med ikväll
(Om jag får vara på din)

Vi tar punkisar och sätter oss i Nacka och pratar igenom
Om strategier, galenskaper och vad ingen har nån aning om
Sen bjuder jag min puls, mitt skit, mina ögon grå
Du kan få vara på min sida, från ikväll, hänger du på?

Du tar dina, jag tar mina superhjältekrafter
Vi slåss tillsammans mot Jupiter och över Atlanten
Jag lovar att ha så där mycket energi du vet jag kan
Den jobbigaste jävlen, vi kan stå bredvid varann

Du kan få vara på min sida från och med ikväll
(Om jag får vara på din)




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-28 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson