Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄGG DITT HUVUD

Lägg ditt huvud

i mitt knä

Låt mina händer smeka dej

som vinden smeker

din nakna kropp

Hör jag viskar kärleksord

likt dyningar

som viskar till sin strand

Känn mina andetag

Se mina ögons

heta längtan

Med ditt huvud i mitt knä

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-26 20:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt varmt :)
2014-06-23

    ej medlem längre
Kärleksfull fint skrivet.
2014-06-21

  Carina Bendix
Vackert!
2014-06-21

    ej medlem längre
Varm och vacker dikt som man vill ta till sitt hjärta.
2014-06-21

  stig wikman
VACKERT OCH NJUTBART.

KRAM TILL MAJ-LIS.
2014-06-21

    ej medlem längre
Vackert Diktat!
2014-06-21

  Oscar E Quinn
Fint :)

2014-06-21

    ej medlem längre
Underbar poesi ...
2012-08-26

  M M Mannheim VIP
Tänk om jag var det huvudet i ditt knä, dina händer som smeker mig! Lycklig han som är det huvudet. Mycket vacker dikt!
2012-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och kärleksfullt...
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP