Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vi växer tillsammans





jag är ett frö
du när mig

vatten jag älskar vatten
det släcker min törst

jag är ensam men aldrig för mig själv

eller

jag är för mig själv men aldrig ensam

för ni är där
mina fröbröder och systrar

ljuset får oss att frodas

men lever mycket på natten också
i mörkret som omsluter

som en varm famn
som en hamn

min bädd av rosor
i en dröm

ej förgås











Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-27 08:05



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hoppfull och livsbejakande
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP