Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a Nella Speranza, at The Hope


lettera d´amore

Mio amore!


Come vorrei che
tu fossi qui!!

Mia piacerabbe molto
venire a te!

Vuoi tu piacerabbe
venire a me?

Ti voglio bene;

ti amo!!

Ci sei felice,
amore?!

Io sono felice
oggi!!!


Spero di diverti,
il più presto
possibile!

Arrivederci!

Ciao!!


My love!

I wish you
were here!!

I´d love to
come to you!

Would you wish
to come to me?

I love you very
much, my dear!!

Are you happy?

I am happy
today!!!

Wish to see
you soon;
as soon as
possible!

Goodbye,
my love!!




Övriga genrer av Tarantaran
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-27 14:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilken bild!
Bara väntan
skulle ju göra
en annan vild...
Nu Min Vän när
Du lagt ut Dina kort
går väl fortsättningen
som smort och fort!
Jag önskar Dig: Lycka till!
2012-08-27

    ej medlem längre
kommer att tänka på Eugène Ionesco (han är iof. aldrig långt borta) och någon som kommer in på en scen för att dra alla repliker som får plats och ändå vill göra det koncist och.. med eftertryck bara så det verkligen blir gjort
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran