Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG MÖTTE HONOM

Jag mötte honom

i dag

Han hade blivit gammal

liksom jag

 

Jag blundade

och jag mindes då

när vi var unga

båda två

 

När livet låg framför

och vi drömde drömmar

Drömmar

som jag har haft svårt

att glömma

 

När jag såg in i hans blick

Ja, visst

sa de ännu klick

 

Jag mötte honom

i dag

Han hade blivit gammal 

liksom jag

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 18:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Visst är det skönt att andra blir äldre...när man själv bara blir yngre och yngre som du och jag....ler....
2012-08-28

  ULJO
Fin text om kärlek med lite stänk av melankoli
2012-08-28

    ej medlem längre
Ljuvlig och starkt drabbande text....
2012-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Det är skönt att ha kvar vackra minnen...dom ska man vårda...
2012-08-27

    ej medlem längre
Vemodiga ord om en kärlek som aldrig dör...
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP