Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

En strid av färger
en efter en rinner de av
och i slutet står svart mot vitt

Jag vänjer dig vid känslan
famnar dig hårt för, för hårt för
livet

De gråa, de våra, de väntans stunder
de vreda ur det förflutna
vi vänjer oss inte

Släpade ut på galgbacken




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-27 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet