Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radband

radband,
dessa terapeutiska små kulor
en religion ibland,
kan blåsa bort tristessen
med helmantlad ammunition
alla borde pröva
skjuta upp lite profet
i synen på någon som inte ser
mer i sig själv
och boom, boom
ett svar så gott som något.




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 380 gånger
Publicerad 2012-08-27 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet