Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga i vintertid

vi strör ut kristaller på marken
låter barnens bara fötter krossa dom
önskningarna ska slå in när vi blåser ner glaspulvret i brunnen
för en framtid ljus och näringsrik
åt det liv vi lämnar efter oss




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 602 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-28 06:47



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Omtänksamt mitt i en materiel värld. Bildspråket är klingande. <3
2012-08-28

    ej medlem längre
Älskar sagor.

Denna är inget undantag.

Vacker och insiktsfull beskrivning om att vi har ett ansvar över den värld vi lämnar efter oss till kommande generationer.

Ett ämne som aldrig kan belysas nog många gånger.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling