Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel skrift

En distinktion mellan realitet och fiktion, ett sågblad med tänder som
upp och ned allting vänder
En bit mark en växt rotad så stark

Sällskapet begravet,
trä i jord
vågor höga syns i mitt öga; lupiner överallt
naturegna smaragder
diamanter safirer.
Flygande (om ingen missminnes) vråk reser personligen utan väskor.

Kappan virvlade lyssnade inte,
den hörde men vinden fick löven att prassla.

Djuptransport,
import och export - vad är ett brott?
Ett grässtrå fick näsblod att rinna
fort studerande vidtog

Vinterförvaring är en överförklaring -
klockorna rang och JAG försvann.




Fri vers av Phantasos
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-28 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos