Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blunda och hamna mellan dröm och vakenhet


Hur var det nu igen?

Är det jag som förtär drömmar eller drömmar som förtär mig?
Vilka vill jag i natt minnas, glömma?

Med öppna ögon flyktig är tillvaron, med stängda ständigt återkommande.
Djupt, sövande. Jag ligger på rygg, mage, flyter.
Nyfikna ögon sitter du här inne?

Var man vet var sin båt för bövelen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-28 22:09



Bookmark and Share


  HelenaW
Gillar denna..
2012-08-29

    ej medlem längre
Skön text som jag reser med.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos