Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandning

Jag måste hitta mig själv!

Nej, du har gjort det. Du måste bara gilla dig själv.

----------------

Det blir lätt minus
men det kan ni
ändra på

De andra
ville inte
ha det

Såna övningar
körde jag med

Det ska vara roligt
hänga gubbe - aha-n!

Ni vet, så där

Passa på medan ni har mig här HUGG MIG!

-----------------

Allting är väldigt preliminärt för mig,
jag älskar att ändra saker.




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-28 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är likadan!
2012-09-07

  Love von Melen
Ja, du står ju här! Vilket sorts lokalsinne är du född med?
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos