Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är en katt


Rollspel

You have yet to answer me, can it be that your mind isn't free, exhausting itself whilst trying to flee?
Like a bee I drill, so keep still, or you'll end up in the mill. Ground to dust, ashes to ashes, yours is the choosing of where and when to participate in clashes.

Next person typing below, how would it be if you also started to mow? Mow that lawn an' stop bein' a pawn, just spawn some bravery - do not submit to slavery. Shit, I mean can't you take a hit? And now I'm like black cat doin' his scat.

Jag är i grund och botten en vis katt, hållandes på världens skatt - likt alla andra, om de slutade famla, runt runt snackandes strunt. Lek med mig, jag leker med dig, redan nu, även om du inte märker - jag meddelar för övrigt att mitt huvud ej värker.

Mjau?




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-28 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos