Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Roliga filurer som väntar vid alla hållplatser


En liten bussfärd

Den härliga skillnaden, han i svart Korn, hon i färgglatt Beatles.
Talade visst franska.

En bussremsa, temporärt besök? Ännu en remsa, Stockholm.
Du stämplar på nästa buss. AKEJ!

Handen luktar hund, rottweiler. Glad och nyfiken, högst kelig.

Relativt solbränd yngling, ett lågmält tjena. Solbrillor hade han.
En bil drar iväg, kvar en yngre skönhet. 20-nånting.
Hej! Tack! Energi och en ö ute på ängen. Lutande träd som om den
var påväg att sjunka. Eller blåser det så pass hårt där?

Krök, mitt ben är mitt bord. Magen är vacker, ett litet hus i skymundan.
Rorschach motiv, eller direktiv. Inplanterad närvaro, skratt där bak.
Ta vad man ogillar, gör pyttelite.

Den vågiga bänken glänser i solen, Beatles åkte mot stan - Jag åker vidare.




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-28 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos