Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längta mig....

jag skriker dig
viker väntan
för att möta
ensam mig
i dig

finns till för mig
ber jag dig
knäböjer
och säger
jag tror nästan

att jag
älskar dig

så svårt
att veta
möta
vilja
ge
och ta

kasta mig in
i
havets våg
och låt mig
känna dig
nära




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-29 23:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar och smälter Dina ord.
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington