Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ett frö

Jag skall plantera
en livslång trottoar,
att bära mig
dit där timmarna
gror sin visdom




Fri vers av Stefan Persson
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-29 18:03



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Resan , doftar nylagd asfalt ledande till en återvändsgränd..

2012-09-06

  Sanningsägaren VIP
den är lite motsägelsefull
både hoppfull och ledsen på samma gång
gillar det kompakta formatet
det är en konst att beröra med få ord
det kan du

2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson