Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går till Finland över bron

 

 

 

jag går till Finland över bron

jag förstår inte språket
men jag förstår tystnaden
i deras kroppar 

det dova trumslaget under jord

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-29 18:35



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Du har ändrat denna ser jag, väldigt mycket, resultatet blev klockrent!
2012-09-06

  ßluie VIP
Riktigt bra, tycker jag. Fick lite "nävenknutenifickan-känsla" av den, dvs att du låter mina känslor, erfarenheter och fördomar tolka diktens innebörd, eller klang om man så vill, och då blir det ju alltid bra.
2012-09-05

  Änglaögon
som finländare känner jag mig hedrad.. Tack!
2012-09-05

  Ingela Svenson VIP
maiden välillä on sateenkaari -

tippaa vety; tippaa kultaa
Drops alumiini nanokokoisia

 

kehossa se ??iskee
päivä ja yö lukitse se kehon

 

Käyn Suomessa yli sillan
En ymmärrä kieltä

mutta ymmärrän hiljaisuus
niiden elinten

vaimeita rumpu joukkue maanalainen

2012-08-30

  Yrre VIP
Helt underbar!!
2012-08-30

  comfort_noise
väldigt många applåder till denna text !! :)
2012-08-29

  Ingela Svenson VIP
det stora, tunga dova finska språket, myrarna och de stora skogarnas!
2012-08-29

  Nanna X
underbar! jag förstår inte skyltarna, men jag älskar dom ändå.
2012-08-29

  walborg
Att läsa det ordlösa är fint
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP