Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU VET INTE

Du vet inte

att jag tycker om dej

Men man har

sina små hemligheter

Du finns på en sajt

som kallas poeter

Tänk

om de är du

som läser detta

just nu

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-29 19:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart.....Känner en värme men även en liten längtan..kram
2013-01-04

  aol
jaa tänk om man känner att du gillar oss alla var och en på sitt vis, kram min fine poetvä, ler,
2012-09-08

  Anna*
Så fint i all enkelhet =0) Jag tycker om dig och ditt skrivande i alla fall =0)
2012-09-04

  Linda CH VIP
Spännande och väldigt gulligt!
2012-09-04

  ULJO
Fint förmedlat
2012-08-31

  M M Mannheim VIP
Jag anmäler mig gärna ifall det är mig du menar. Oavsett vem det är så är han lycklig poet.
2012-08-29

    Ken Cassel
Ja, tänk om M-L :-))

Kramar

Sötnos där...
2012-08-29

    ej medlem längre
Gulliga rader.
2012-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är sånt man inte vet...
2012-08-29

    ej medlem längre
härligt ...
2012-08-29

  Alva Johnsson VIP

Kittlande rader
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP