Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag minns teveprogram

 

 

 

 

 

 

jag har så bråttom att stå ut

och nu: har jag klart skrivit
helt och klart skrivit färdigt

-

jag minns teveprogram men inga människor

jag minns ingen annan än Gud
som lät mig sköta mig själv och ta itu

med det mest förfärliga

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-30 07:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Den här kändes. smärtsam läsning
2012-09-02

  Katasterismi
bråttom att stå ut

vad du alltid lyckas fånga allt
2012-08-30

  Ingela Svenson VIP
ja desa patriarker, man ska ine tro dom, dom bara skrävlar!
2012-08-30

  Nanna X
vilket jävla snubbe va. häng honom på korset.
2012-08-30

  Yrre VIP
Ojoj, denna känns.
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP