Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vill jag vila

I ett öde och kargt land

där vill jag vila

den eviga sömnen.

 

Till den dagen

då Herren Vår, väcker mig

till hans underbara värld.

 

Under ett himlafäste

långt bort från världen.

Där finns Hans eviga rike.

för de från döden upplyfta.

 

Där finns Hans vackra

och undersköna himmel.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-31 15:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och berörande skrivit
2012-09-02

    ej medlem längre
Levande i förbön!
2012-09-01

  walborg
Stark livslängtan i denna fina text
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP