Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden ett foto av en relief gjord av Elisabeth Holmgren på Svartsjö Slott


Allt jag drömde

 

 

Allt jag drömde

allt jag ville

allt jag längtat till

allt jag kände

allt jag tänkte

ännu mer därtill

 

Allt jag ger dig

när du ser mig

allt du inte fått

allt du längtat

väntat saknat

som gör sinnet gott

 

Allt du rörde

till mig förde

ömhet kärlek mild

som en smekning

inre läkning

bränner kyssen vild

 

Allt du ger mig

dra mig till dig

allt från stjärnors stoff

skall för alltid

göra avtryck 

i min själ min kropp

 

Tag mig håll mig

håll mig nära

viska ömt mitt namn

kyss mig smek mig

tills jag stillnat

i din trygga famn




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-31 17:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Här trivs både man och kvinna :-)
Bra skaldat/ kram
2012-09-03

  ULJO
Underbar poesi
2012-08-31

  Bo Himmelsbåge
...en underbar absolut kärleksförklaring ... mycket sensuellt, kärleksfullt och sensibelt skrivet ...! Bravo ...! Bokmärkes ...!
2012-08-31

  Maiah VIP
Vackert diktat, fin rytm och en röd tråd som inte brister....
2012-08-31

  ResenärGenomLivet VIP
Lugna och vilsamma ord...vackert...
2012-08-31

  walborg
Att ta emot i stor ömhet
2012-08-31

  Björn Donobauer
Total kärleksförklaring.. mäkta..
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter