Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en älskvärd röst...


söt röst

rösten var gullig,

tog små ljusa steg,

glad, på tårna-

en trippande
trollröst-

i korta meningar;

med allvar på
slutet,

som fick mig
att gråta!?

och saktandet
av tempot
där;

på väg mot
den trygga,
lugna skogen...

hejdå,

då..
ska jag
inte störa...

dig....

mer..

..gick rätt
bra att säga,
och gråta
tyst..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Tarantaran
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-31 19:19



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Får mig att
tänka på
Höga Visan...
Skön ton en röst
kär som bär...

2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran