Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

info 1234

 

 

 

 

 

 

 




nu finns det i världen mycket mer information än för en kvart sen

 




och redan igår fanns här ofantligt mycket mer information än någonsin

 




för den försvinner inte förrän vi hunnit göra något med den

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-31 20:40



Bookmark and Share


  Nanna X
informationssamhället som kreativ utmaning. riktigt/riktat bra!
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP