Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huggorm

 

 

 

 

Det ligger en huggorm i badkaret.
Jag vill bada i det riktiga havet.

Jag vill inte gå till postens utlämningsställe.
Hämta rek och hämta ved.

Jag vill tävlingssimma i Paralympics.
Jag vill göra succé.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-31 22:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit
2012-09-02

  Ingela Svenson VIP
tokrolig, och alldeles underbar!
2012-08-31

  Nanna X
å du lyckas ju överraska mig varje gång!
havet är ditt! du äger.
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP