Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En promenad


Kalla regnet det bara öser ner
när jag mig fram på vägen beger
försöker hitta en smula värme
så jag söker mig lite närme

Ser en stuga med öppen dörr
undrar har jag varit här förr
kliver in och ser mig omkring
men känner inte igen någonting

Ingen finns där jag är helt alena
så jag passar på att vila bena
innan jag åter ut i regnet går
utan att lämna några  egna spår

Tyst, tyst, tyst......

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-01 13:34



Bookmark and Share


  ULJO
Fin text om en promenad i regnet
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP