Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satir; eller ja kanske en livs-bekräftelse på att "själv vet bäst!" (sorry.. jag är +femtio^^ och livet är Gott!)


Da logica´s snusförnuftus incredibelladore

 

(ber, sa jag det
kanske

 

ser jag
det du inte ser)

 

men spela roll
logik är logik - hör

 

mätbar (ja jag gränsar till en massa alfabetiska följdreaktioner;
jobbigt? hujeda hela 28, och jag bjuder på resten, ja jag gör)

 

kanske antalet av vakade nätter

 

men jag lovar
jag svär och bönordar

 

hör du inte

 

[Satyricon Icon, (jag lever med dig i dina gener)

satt att tyda konsekvensen av snus
förnuft
och

 

"Ta en cigg och spänn av!"]

 

 

så ja
jag söker logik



som den
tredimensionella varelse
jag är

 

sorry
hade lite svårt att formulera saken

(som tur var såg du inte

fakta)

 


konkretiserande av

 

 

fakta - jag 3dim
 (ujuj)

 

 

och logisk
(för naturligtvis söker jag logiken i

 

dig)

 


och jag lovar jag talar om när jag söker annat så du kan vägleda mig in mot 'vårdens' rike, ty där kan jag inte - jag säger aldrig 'icke' numera - hitta vägen själv längre, för jag upptäckte en gång att den s.k. vägen är en såpad free-fall-rutchbana, som lutar sig emot just

 

Lösa
Ord

 

på papper, du vet
såna där viktiga krumelurer
som

 

räknas som bevis
- bara för att någon med auktoritet nog kan skriva, och förmedla
i form av sitt

Ämbetes
Status

 

och därigenom ge sken av
en sanning
som inte är mera än en Outredd falskhet
men trots det
läses och intages som just

 

Sanning)

 

så ja

 


så som den logiska varelse jag är


tack men

 

 

så ja
jag söker logik

 




och inte hittar jag det

 


hos dig

 

 

snälla
hjälp mig att
förstå

 

 

 

hur en gräns satt
kan vara kärlek

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 149 gånger
Publicerad 2012-09-03 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri