Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå det omöjliga att argumentera med någon som är rasist.


Dumhetens dubbelhet

Jag anser att ditt generaliserade och dömande resonemang är korkat

Men hur korkad är väl jag?

Som aldrig tycks lära mig att det inte går att diskutera

med en sten






Fri vers av micke ahlborg
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-03 18:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
stenar vet det vi ofta glömt
kanske den diskussionen hade varit...

det är lätt att halka in i detta du så fint beskriver...
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg