Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tyar inte längre aphuvud



det är en lång väg kvar heter låten...fan vet...det är som himlen rasar in nu...jag vill bara försvinna in i min frys

sen komma ut gnistra och spricka sönder

för jag hatar

att allt är

åt helvete



och balkongen är tom










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-09-04 11:50



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Värd den starka applåd jag inte kunde knappa in.
Calle
2012-09-10

  Johan Bergstjärna VIP
Tung blues... KRAM!
2012-09-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig frustrationsskrivelse
2012-09-10

    ej medlem längre
Verkligen jättebra skrivet.
2012-09-07

    Han som går långsamt i regnet
gnistra och spricka sönder .

..det gillade jag skarpt
2012-09-05

  LenaJohansson VIP
jag kände igår när jag skrev denna att jag inte orkade kämpa mer....med posten samma dag kommer besked om att jag får sjukersättning!!! så nu är jag glad...en tung börda har släppt - nu kan jag leva och behöver inte dö...
2012-09-05

  Linda CH VIP
En utanpå nervig text som känns!
2012-09-04

    ej medlem längre
Åh, vilken härligt kraftfull text!
2012-09-04

  Nina Ahlzén
Tycker om den korthuggna vreden. Titeln är som grädde.
2012-09-04

  Niclas Petersson VIP
Åh...fan! Den här känns. Och känns igen.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP