Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista andetaget - om ett självmord i oktober

Inlåst i ett täcke av tystnad försökte han göra sig hörd i ett myller av öron som inte lyssnade

När blodet rann längs armen fanns inga gudar kvar

Men runtom hans sten med den vackra inskriptionen samlades tårarna

Var fanns de förut? Skulle han ha undrat

En solig höstdag när fåglarnas flykt tecknade sig över himlen




Fri vers av micke ahlborg
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 12:47



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
texten griper tag,

stark text som berör riktigt innerligt...
2012-09-06

    ej medlem längre
Det var sorgligt,
nästan så tårarna trillade.

2012-09-04

    Den som skriver
Den här gjorde ont att läsa, och när det gör ont så är det känslor med i texten, och när det är känslor med så är texten äkta. Tack!
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg